Bel ons: 075-6704044

Diensten

Uw administratie, jaarrekening of belastingaangifte

Uw administratie of het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Ons administratiekantoor is uw betaalbare deskundige op dit gebied en is u graag van dienst.

Aangifte inkomstenbelasting

Een aangifte inkomstenbelasting drijft veel ondernemers en particulieren tot wanhoop. Iets wat geheel overbodig is, daar u nu een betaalbare en deskundige fiscalist heeft gevonden in de vorm van ons administratiekantoor.

Boekhouding en administratie

De basis van de aangifte omzetbelasting of jaarrekening is de administratie. Uw boekhouding geheel laten verzorgen door ons administratiekantoor is een interessant en betaalbaar alternatief voor zelf boeken. Mocht u zelf administreren, bijvoorbeeld via online boekhouden, dan hebben wij legio mogelijkheden om u te ondersteunen met het inrichten van de boekhouding en het afsluiten van uw fiscale boekjaar.

Aangifte vennootschapsbelasting

Iedere besloten vennootschap ontkomt niet aan het jaarlijks opstellen van de aangifte VPB. Ons kantoor is gespecialiseerd in fiscale aangiften, zodat ook uw aangifte vennootschapsbelasting in vertrouwde en vakkundige handen is bij ons administratiekantoor.

Administratieve dienstverlening

Vanuit onze locatie nabij Leiden kan ons administratiekantoor u uitstekend van dienst zijn. Naast het op orde houden van administratie of het invullen van uw belastingaangifte, geven wij het gehele jaar gevraagd en ongevraagd advies, zodat u optimaal profiteert van de mazen in de belastingwetten. En zo verdient u onze toch al lage tarieven razendsnel terug. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie met klanten hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Wanneer u ooit een slechte boekhouder heeft gehad, weet u wat dit waard kan zijn.